Fritidsklubben Grottan

Grottan är Fagersjöskolans mellanstadieklubb. Det är en öppen verksamhet som vänder sig till eleverna i årskurs 4-6 och har sin lokal i skolans huvudbyggnad.

Skolan ligger i en fantastisk miljö med tillgång och närhet till utebad, Farstahallen, Farsta IP, ishallen, konstgräs och fina skogsdungar. Vår ambition är att erbjuda eleverna meningsfulla dagsaktiviteter bl.a. kultur, skapande verksamhet samt idrott och rörelse. Viktigt att komma ihåg att Fritidsklubben är en öppen och frivillig verksamhet till skillnad från fritidshemsverksamheten F-3. Vi följer skolans riktlinjer, verksamhetsplan och värdegrund. Mellanmål serveras i skolans matsal.

Om du vill kan du läsa mer och skriva ut Fritidsklubben Grottans broschyr.

Läs mer om riktlinjer och värdegrund på skolans hemsida: www.fagersjoskolan.stockholm.se

Anmälan

Anmälan till Grottan görs vid terminsstart, och kostnaden faktureras två gånger per termin.

Kostnad 200kr per månad

Öppettider och personal

Verksamheten är öppen alla skoldagar, studiedagar och samt under vissa lov.

• Måndag-torsdag efter skoldagen ca: 13.00–17.00
  • Fredagar ca:13.00–16.00

Vi som jobbar på Fritidsklubben heter Reza Hajializad och Berit Lindqvist.

Tel:08-508 47 451

Kategorier: